KYK Yurt-Time Başvuruları Bugün Başlıyor: 2025 Dönemi İçin Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır? (Detaylar e-Devlet Üzerinden)

KYK Yurt-Time Başvuruları Bugün Başlıyor: 2025 Dönemi İçin Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır? (Detaylar e-Devlet Üzerinden)

2025 KYK Yurt-Time başvuruları, KYK yurtlarında yaşayan binlerce öğrencinin gündeminde yer bulmaya başladı. Yurt-Time projesinin içeriği ve başvuru süreci, birçok öğrenci tarafından araştırılıyor. KYK yurtlarında kalan pek çok öğrenci, yurt-time projesi aracılığıyla spor aktivitelerine katkı sağlama imkânına sahip olacak. Peki, KYK yurt-time başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

KYK Yurt-Time Spor Projesi başvuruları 16 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak ve 20 Eylül 2024 Cuma gününe kadar devam edecektir.

KYK yurtlarında yaşayan öğrenciler, başvurularını e-Devlet sisteminden gerçekleştirecekler. Aşağıdaki bağlantı aracılığıyla başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz.
YURT-TİME BAŞVURLARI İÇİN TIKLAYIN

KYK yurt-time projesi, KYK yurtlarında kalan öğrencilerin spor etkinliklerinde görev alacağı bir sistemdir. Bu görevler sayesinde öğrenciler hem ek gelir elde edecek hem de spor dünyasında yer alma fırsatı bulacaklar.
Proje kapsamında her yurttan on öğrenci seçilecek ve seçilen bu öğrenciler günlük iki saat, haftalık ise sekiz saatten fazla olmayacak biçimde kendi yurtlarında görev alarak ek gelir sağlayacaklar.
Bu proje çerçevesinde kısmi zamanlı çalışan öğrenciler, sigortalı sayılacak ve haklarında sadece iş kazası ve meslek hastalığı sigortası hükümleri geçerli olacaktır.